Kies uw taal

Puurheid begint
bij de oorsprong

Voor onze sinaasappels ligt deze oorsprong in de Braziliaanse boomgaarden. Onze passie voor fruit en sap zorgt er voor dat wij al ruim 40 jaar sinaasappelsap maken. Met zorg voor kwaliteit, de natuur en de mens. Want puurheid begint bij de oorsprong.

Al 50 jaar een beetje zon in Nederland

In 1973 introduceerde Riedel de 100% pure en ongezoete Appelsientje vruchtensappen. Een primeur in Nederland, niet eerder werden er namelijk pure sappen in pakken verkocht. Sinds die tijd is Appelsientje niet meer weg te denken uit de supermarkt. Ons eerste product was ons welbekende Sinaasappelsap, inmiddels hebben we ons assortiment flink uitgebreid met vele andere pure sappen en fruitproducten. Behalve in de supermarkt, kom je Appelsientje ook onderweg tegen, maar ook op je werk, op school en in de horeca. Zo kun je altijd en overal genieten van het beste onder de zon.

Van pluk tot pak

Niet elke sinaasappel kan een Appelsientje sinaasappel worden. Met passie zorgen we ervoor dat alleen de lekkerste soorten sinaasappels van een gezonde boomgaard in een Appelsientje pak terecht kunnen komen. Ontdek hoe we dit doen en proef de kwaliteit.

Lees meer

Duurzame verpakking en nieuwe dop:

Alle Appelsientje 1 liter en Appelsientje Bio 750 ml verpakkingen  zitten vanaf nu in een duurzame verpakking. Daarnaast hebben de 1 literverpakkingen ook een nieuwe dop die je gemakkelijk in een keer open draait!

Lees meer

Duurzaamheid

Appelsientje werkt in o.a. Brazilië aan een duurzame fruitteelt. Dat betekent dat de sinaasappels verantwoorder geteeld worden met aandacht voor mens en milieu. En dit is belangrijk, voor een duurzame toekomst van de fruitteelt en onze planeet. Ons streven is om alles op een duurzame manier te doen, vanaf de oorsprong in de boomgaard tot het sap in je glas.

Lees meer