Parken in de spotlight

Pretparken en Dierenparken

Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een hartstikke spannende safari! Spot bijvoorbeeld de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij! Maar het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari ook genieten geblazen bij de giraffen, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door. In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving.

Een enerverend dagje safari dus voor het hele gezin. Wat je zeker niet mag missen is onze nieuwe olifantenfamilie!

Ga je op wandelsafari? Maak dan je veters goed vast voor een stevige wandeling langs vele Afrikaanse dieren! De bussafari is een bijzondere belevenis en ook ideaal als het weer even niet meezit. De Ranger vertelt bovendien allerlei leuke en spannende weetjes over de dieren.

Een erg ontspannen manier om op safari te gaan is per boot. Die vaart vanaf het voorjaar tot en met de herfstperiode. Beleef Afrika vanaf het water!

Lees meer ›

Met je eigen auto op safari? Dat is heel gewoon bij Safaripark Beekse Bergen. Maar houd de ramen dicht en voer de dieren niet! En vooral niet uitstappen!

Tip: blijf overnachten, dan wordt je bezoek nog avontuurlijker!

Afrika, gevaarlijk dichtbij!

  Bezoekadres
 • Beekse Bergen 1
 • 5081 NJ Hilvarenbeek
 • 0900 - 23 35 732 (€ 0,35 per gesprek)
 • www.safaripark.nl

Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Aviodrome is dé leukste vliegbestemming van Nederland! Een dag vol vliegtuigactie voor jong en oud. We organiseren dagelijks gratis rondleidingen, 4D-films en nog veel meer leuke activiteiten.

Luchtvaart-Themapark Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart en laat deze veranderen in unieke avonturen! Kom met de hele familie naar Aviodrome en bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen.

Bij Aviodrome blijft het niet bij kijken alleen. Stap aan boord van een megagrote Boeing 747, de flight simulator en leer morsecode seinen. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties en leren spelenderwijs hoe bagageafhandeling op een vliegveld in zijn werk gaat. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot.

Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

Lees meer ›

  Nationaal Luchtvaart en Themapark Aviodrome
 • Pelikaanweg 50
 • 8218 PG Lelystad
 • 0320 289 842
 • www.aviodrome.nl

ZooParc Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

Nieuw in 2017!
Het Afrikaans expeditiegebied Ngorongoro wordt verrijkt met een nieuwe giraffenvlakte. Dit wordt een uniek combinatieverblijf waar giraffen (de langste dieren ter wereld!) samen gaan leven met een groep Brazzameerkatten, een Afrikaanse apensoort.
Maar naast de Ngorongoro zijn er nog vele andere gebieden om op expeditie te gaan zoals de Amazone, Baobab en Outback waar je op avontuur gaat tussen de dieren!

Lees meer ›

  ZooParc Overloon
 • Stevensbeekseweg 21
 • 5825 JB Overloon
 • 0478 - 64 00 46
 • www.zooparcoverloon.nl
 •  
 • Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend

Dierenrijk, dé Familiedierentuin!

In Dierenrijk, dé Familiedierentuin! ontmoet je een dag lang dieren van héél dichtbij. Iedere dag presenteren de dierverzorgers een spetterende zeehondenshow en een unieke olifantenshow.

Tussendoor wordt er volop plezier gemaakt in de buitenspeeltuinen, de vele speeltoestellen langs de route en het indoor-speelpaleis. Speciaal voor kinderen van alle leeftijden zijn er leuke activiteiten zoals de ‘Dierenshow’, ‘Toer de voer’ en de ‘Dierenquiz’. Zo leren kinderen spelenderwijs alles over de dieren. En vergeet niet de familie ijsbeer te begroeten. Vanaf voorjaar 2016 zie je jonge ijsbeertjes met elkaar ravotten!

Samen dichtbij de dieren dus in Dierenrijk, dé Familiedierentuin!
Dierenrijk is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend en houdt regelmatig thema-events.

Lees meer ›

Speelland Beekse Bergen

Voor heel veel speelplezier en spetterende waterpret moet je bij Speelland Beekse Bergen zijn! Gelegen in het groen én aan het water is het niet alleen voor kleine en grotere kinderen genieten geblazen: ook de (groot)ouders ontspannen hier op een heerlijke manier!

Er zijn brede zandstranden en veilig zwemwater. Vergeet ook de grote speeltuin niet. Speelland is dus ook heel leuk als het eventjes geen weer is om te zwemmen. Er is enorm veel te doen in dit buitenspeelparadijs! Je kunt er lekker spelen op bijvoorbeeld de schommels, trampolines, mini-golfbaan, ballenberg, de botsboten en ál die andere attracties.

Nog meer spektakel? Probeer de Waverider maar eens uit: een carrousel in het water die zo snel gaat dat het net een jetski lijkt. Of haal je rijbewijs in Verkeersland waar je als een heuse coureur over het circuit rijdt. Als je daarna nog niet moe bent, kun je roetsjen van de spectaculaire waterglijbanen. Of maak een boottocht met onze schipper.

Speelland is onderdeel van Beekse Bergen en ligt op loopafstand van Safaripark en Vakantiepark Beekse Bergen. Voor de vakantieparkgasten is er zelfs een bootverbinding!

Lees meer ›

  Speelland Beekse Bergen
 • Beekse Bergen 1
 • 5081 NJ Hilvarenbeek
 • 0900 - 23 35 732 (€ 0,35 per gesprek)
 • www.speelland.nl

AquaZoo Friesland

Beleef een spetterend dagje uit!
AquaZoo Friesland vind je aan de Friese wateren en met de uitgebreide diercollectie beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit in Noord-Nederland. Sta neus aan neus met zeehonden, beleef de zeeberenshow en feest mee tijdens een heuse Pinguïn Haringhapfestijn; unieke momenten die je niet snel zult vergeten!

AquaZoo breidt uit met nieuw diersoort!
AquaZoo is deze week begonnen aan een enorme uitbreiding! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van een splinternieuw krokodillenverblijf. Hier verwelkomt AquaZoo nog voor de zomer vier nijlkrokodillen! AquaZoo is natuurlijk heel blij met deze uitbreiding en de komst van deze bijzondere dieren.

Lees meer ›

bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

plopsa

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken