Parken in de spotlight

Pretparken

Star Trek™: operation enterprise opent in Movie Park Germany

De Storyline
De Crew van de Enterprise is op weg naar een treffen met de Federaties, als ze door de Borg worden aangevallen en naar het vijandelijke schip afgevoerd worden. De Enterprise is onbemand en zit in een tractorstraal gevangen. De enige redding: de Starfleet-kadetten die zich op het tijdstip van de overname op de brug van een schip in de buurt bevinden. Vanuit de transporter-ruimte worden zij naar de Enterprise gebeamd vanwaar zij met de shuttles de bemanning redden. Alleen als de beschermingsschilden van de Borg succesvol gemanipuleerd worden en de hoofdsystemen worden vernietigd kan de crew ontkomen, en is de holodeck-missie geslaagd.

Een indrukwekkende achtbaan
Tijdens de missie stappen de bezoekers aansluitend in de Triple-Launch-Coaster met spektaculaire baanelementen en talrijke inversies. “De Twisted Halfpipe is al van ver te herkennen en steekt naast de Highfall als op één na grootste element  boven het parksilhouet uit”, beschrijft Thorsten Backhaus de omvang. “Dat we onze bezoekers een dergelijk product kunnen presenteren is het resultaat van talloze markt- en doelgroep-analyses en enquêtes onder bezoekers. Het moest een nieuwe ‘thrill-attractie’ worden met een bij ons park passende filmlicentie. Dat was en is ons sterkste handelsmerk.

Lees meer ›

Over het algemeen is een sterke storyline en goede thematisering onmisbaar in deze branche. Het moet een belevenis zijn met een kop en een staart, van het betreden tot het verlaten van de attractie.” Hier werkt de zelf gecomponeerde soundtrack bij de nieuwe achtbaan ook aan mee. “We wilden iets buitengewoons en hebben daarom de soundtrack, die zowel buiten als binnen de attractie te horen is, laten inspelen door het Budapester Filharmonisch Orkest”, aldus de bedrijfsleider. De volle klank zorgt voor een nog indrukwekkender omlijsting.

Hiervan kunnen de gasten van  Movie Park Germany zichzelf vanaf nu laten overtuigen. “Captain Jean-Luc Picard en zijn crew wachten al op ze”, nodigt bedrijfsleider Thorsten Backhaus uit.

Beleef een dag vol actie en plezier!

Attractiepark Duinrell
Met ruim 40 attracties voor jong en oud is het lastig kiezen: eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of meteen in familieachtbaan Dragonfly? Daarna actief rodelen in de Rodelbaan, glijden van de Niagara Superroetsj en zwieren en zwaaien in zweefmolen Aqua Swing. Stoere waaghalzen proberen iedereen over te halen voor een adembenemende duikvlucht in achtbaan Falcon, terwijl de kleine bezoekers zich vermaken bij de Kwakus Kwebbel Show in Rick’s Avonturen Burcht of zelf lekker klimmen en klauteren in de binnen- en buitenspeeltuin. Een sensationele zweefvlucht maak je in de nieuwste attractie Wild Wings. Durf jij over de kop?

Tropisch Tikibad
Je Duinrell-dag wordt helemaal een feest met een bezoek aan het Tikibad. In het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux beleef je eindeloos glijbaanplezier.

Lees meer ›

    Vakantie- en attractiepark Duinrell
  • Duinrell 1
  • 2242 JP Wassenaar Nederland
  • (070) 5155 255
  • www.duinrell.nl

Er zijn glijbanen voor stoere waaghalzen en voor de hele familie. Voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon of tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon. Naast vele supersnelle afdalingen zijn er ook glijbanen voor de familie, zoals de Groene Barracuda & Blauwe Haai. Uitgeraasd? Maak een rustig tochtje over de Lazy River en dobber met je band langs watervallen en stroomversnellingen of laat je verrassen door de hoge golven in het Golfslagbad.

NIEUW: Wondergarden & WICKED WHEELS bij Bobbejaanland!

Nieuw: Wondergarden
Speels genieten in het groen? Dat kan in onze nieuwe groene zone! Een interactieve speeltuin met een ongezien klimgedeelte - de énige in de Benelux - en bijna 500m2 speelplezier. Even uitblazen? Dat kan in het volledig vernieuwde restaurant The Lake House met groot terras aan het water waar je zicht hebt op de speeltuin!

WICKED WHEELS – 8 juli 2017 t/m 27 augustus 2017
Klaar? Actie!

Beleef deze zomer de gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Denk: epische car tricks, piepende banden, geschifte drifts en sensationele special effects. Leer de termen two-wheeling, backflips of handbrake turn alvast vanbuiten. Geen enkele stunt blijft gespaard! Een spectaculair spektakel van auto’s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en knappe tricks uitvoeren. Je waant je bijna op een filmset in Hollywood! Maak je klaar voor Wicked Wheels, van 8 juli tot en met 27 augustus in ’t plezantste land!

Lees meer ›

Over Bobbejaanland:
Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. 

Meer snelheid?
Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in cle zeven rollercoasters

Meer avontuur? 
Snel dan naar hel mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Realityachtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? 

Tijd voor een rustpauze! Stap in ons legendarische reuzenrad en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over 't plezantste land. Om daarna meteen door te stormen naar onze gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Een spectaculair spektakel van auto·s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en sensationele stunts uitvoeren. 

Kortom. achter· elke boom schuilt een nieuwe attractie leuker dan de vorige. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P. 

bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

plopsa

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken