Parken in de spotlight

Plopsa parken

Plopsaland, De Panne

Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba, Maya de Bij en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Wist je dat het pretpark op slechts 1,5 km van de Belgische Kust ligt?!

Heidiland, nog méér Plopsaland
NIEUW: Plopsaland De Panne verwelkomt dit jaar de gloednieuwe themazone Heidiland waarin Heidi de hoofdrol speelt. Je raast er tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten coaster Heidi The Ride of maakt er een beestige rit op de Dierenmolen! Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op meer dan 10 magische attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje door het Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater!

Lees meer ›

Ketnet feestweekend
Ketnet slaat opnieuw zijn tenten op in Plopsaland De Panne voor het Ketnet Feestweekend. Je kan er onder meer de acteurs van Nachtwacht ontmoeten en samen met de KetnetBand Plopsaland op stelten zetten tijdens het spetterende optreden! Jij komt toch ook mee feesten?

Voor de allerkleinsten staat het Ketnet Jr. Feestweekend op het programma! Je kan er lekker zot doen met Kaatje, Kamiel en Viktor en samen met enkele Ketnet Jr.-figuren voor de foto poseren. Roos, Violet, Linde, Iris en Madeliefje van Prinsessia zullen er ook zijn! Dit is het moment om enkele tips te vragen zodat jij ook een echte prins of prinses kan zijn.

  Plopsa de Panne
 • De Pannelaan 68
 • B-8660 De Panne (België)
 • +32 (0)58 42 02 02
 • www.plopsa.nl

Plopsaqua, De Panne

Welkom in het allereerste waterpretpark van Plopsa, dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Duik samen met Maya de Bij, Bumba, Samson, Wickie de Viking en al hun vrienden in een magisch avontuur, met adembenemende attracties zoals de wonderlijke wildwaterrivier, het overdonderende Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

Lees meer ›

  Plopsaqua de Panne
 • De Pannelaan 68
 • B-8660 De Panne (België)
 • +32 (0)58 42 02 02
 • www.plopsa.nl

Plopsa indoor, Hasselt

Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 super coole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Plopsa Indoor Hasselt bevindt zich op slechts 25 minuten rijden van de Nederlandse grens. Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Studio 100-helden. Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis liveshow met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren! Ontdek alle evenementen op www.plopsa.nl!

Lees meer ›

  Plopsa indoor Hasselt
 • Gouverneur Verwilghensingel 70
 • B-3500 Hasselt (België)
 • +32 (0)11 29 30 40
 • www.plopsa.nl

Plopsa Coo, Stavelot

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen meer dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken en met de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen!

Magic Nights

 Wist je dat Plopsa Coo gelegen is in een magische valei waar allerlei mysterieuze dingen gebeuren? In de bossen errond dwalen tovenaars, elfjes en andere magische figuren rond. Ieder jaar tijdens de zomer komen ze enkele keren samen in Plopsa Coo voor de Magic Nights. Een burenfeestje voor de mysterieuze onderwereld zeg maar met als finale een magisch vuurwerk! Dit is trouwens het enige moment dat je echte tovenaars en elfjes kan ontmoeten. Nadien verdwijnen ze opnieuw in de duistere bossen. Grijp dus je kans!

Lees meer ›

BUMBA MAGICO SHOW
Bumba is terug met een gloednieuwe, superfantastische show: de 'Bumba Magico Show'! Samen met zijn vrienden tovert hij er op los in het Bumba Circus! Vooral de kleinste Bumbafans mogen deze show niet missen! 

  Plopsa Coo
 • Grand Coo 4
 • B-4970 Stavelot (België)
 • +32 (0)80 68 42 65
 • www.plopsa.nl

Plopsa indoor Coevorden, Dalen

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende Show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee!  Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Je kunt er zelfs geitjes bezoeken in Heidi’s Dierenweide! Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar! Ontdek alle evenementen op www.plopsa.nl!

Lees meer ›

RTL Telekids Meivakantie

RTL Telekids slaat zijn tenten op in Plopsa Indoor Coevorden. Ben jij klaar voor een spetterend feest met een leuke show vol lentekriebels en tientallen attracties? Zorg dan dat er zeker bij bent!Start Zomer met Bumba

Bumba, Bumbalu, Tumbi, Kimwi en al hun vriendjes wachten je op om samen met hen de zomer te vieren in Plopsa Indoor Coevorden. Ze nemen je met veel plezier mee op wereldreis langs de verschillende continenten en ze trippelen vol ongeduld om samen met jou op de foto te gaan!


  Plopsa indoor Coevorden
 • Reindersdijk 57
 • NL-7751 SH Dalen (Nederland)
 • +31 (0)524 52 33 80
 • www.plopsa.nl

Holiday Park, Hassloch/ Pfalz

Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, biedt met meer dan 30 attracties heel wat wils voor jong en oud. Zo opent in 2017 de nieuwe zone The Beach waar je enerzijds kan genieten van een lekker drankje op het strand en anderzijds uit de bol kan gaan op de 2 nieuwe attracties De Vissersboten en de Beach Rescue! Daarnaast maak je een interactieve vliegrit op de vliegtuigmolen Sky Fly, waarbij iedere piloot zelf beslist hoeveel actie hij wenst te ervaren. Nog niet spannend genoeg? Maak dan een onstuimige rit op de internationaal bekroonde achtbaan Expedition GeForce of een vrije val van 70m op de Anubis Free Fall Tower, of beleef de schrik van je leven op de indrukwekkende launch coaster Sky Scream. Ook de allerkleinsten beleven dolle pret in Holiday Park met onder andere de leuke attracties in Mayaland.

Lees meer ›

  Holiday Park GmbH
 • Holiday-Park-Straße 1-5
 • D-67454 Hassloch/Pfalz (Duitsland)
 • +49 (0)632 45 99 30
 • www.plopsa.nl
bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

plopsa

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken