Parken in de spotlight!

Burgers' Zoo

Burgers’zoo – Pasar Malam
Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo!

Ga er in de kerstvakantie tussenuit naar de Pasar Malam in Burgers' Zoo!

De Pasar Malam is een warme Indonesische markt, hij vindt plaats in het overdekte tropisch regenwoud van de Bush. Er is heerlijk Indonesisch eten en drinken om van te genieten en mee naar huis te nemen. Proef deze authentieke sfeer. Indonesië was nog nooit zo dichtbij!

Contact
Burgers’zoo

Antoon van Hooffplein 1

6816 SH Arnhem
 Nederland

026 442 45 34


Ouwehands Winterland

Ouwehands winterland
Sta neus aan neus met de speelse ijsbeertweeling, loop onder de laagvliegende monniksgieren door en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Ouwehands Winterland van 24 december 2016 t/m 8 januari 2017
Lees meer ›

Knusse kampvuren, gezellige kraampjes met lekkernijen en hoge kerstbomen vol gekleurde lichtjes. Beleef Ouwehands Dierenpark in winterse sferen! Doe mee aan de winterspeurtocht, breng een bezoek aan het pittoreske kerstdorp Karpatica en geniet van de nieuwe wintershow met avonturier Bamboo Bill. Rooster je eigen marshmallows, neem een kijkje bij de voertijd van de rendieren en is het buiten guur? Dan kan er naar hartenlust worden gespeeld in het overdekte Gorilla Adventure en RavotAapia!

Contact
Ouwehands Dierenpark

Grebbeweg 111

3911 AV Rhenen 
Nederland

0317 650 200

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort
Tijgers, stokstaartjes en pinguïns: DierenPark Amersfoort is hét uitje voor de hele familie! 
Klim boven beren, glij langs maraboes en spot giraffen en maki’s vanuit je fietsboot. In dit park ontmoet je de dieren op een unieke manier. Loop tussen gieren in SnavelRijk, ontmoet de hyena-tweeling en ga op bezoek bij de olifantenfamilie. In DierenPark Amersfoort klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren!
Lees meer ›

Warme Winter avonden tussen kerst en oud & nieuw
Duizenden lichtjes, knisperend vuur, sfeervolle optredens, heerlijk eten en sneeuw gegarandeerd. Tijdens de Warme Winteravonden, de dagen tussen kerst en oud & nieuw, blijft het dierenpark langer open, zodat je kan genieten van de dieren als de donkerte is gevallen. Zo heb je DierenPark Amersfoort nog nooit beleefd!
Overal in het park word je verleid door de geuren van stamppotten, oliebollen, glühwein en  nog veel meer lekkers. Tussen de kerstbomen genieten van koorgezang, terwijl je marshmallows roostert in één van de grote vreugdevuren. Als het donker wordt, komen de Winterillusies tot leven en is niets wat het lijkt. Zie je het daar nou sneeuwen?

Contact
Dierenpark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224

3819 AC Amersfoort

033 422 7100

Wildlands

Wildlands
Een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte globetrotter ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.


Wildnights van 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017:
Knetterende kampvuren en banjo spelende goudzoekers kom je tegen in Serenga. In het donker kun je op de vlakte de silhouetten van de prairiehonden onderscheiden... Lees meer ›

Terwijl je in het Dogondorp je marshmallows boven het vuur van een krokant laagje voorziet, warm je gelijk lekker op.
In Jungola klinkt het oorverdovende geluid van honderden krekels en fluitkikkers. Zodra het donker wordt, laten zij zich van hun luidste kant horen. Struin door de sprookjesachtig verlichte jungle, vaar over de Rimbula River en zie mysterieuze schimmen in de jungle.

Contact
WILDLANDS

Raadhuisplein 99

7811 AP Emmen

0591 850 855

De Scheg- Winter Wens Weken

De Scheg- Winter Wens Weken
Vier de winter met de Winter Wens Weken op de gezelligste ijsbaan van Nederland: De Scheg! Van 10 december t/m 15 januari is er een prachtig, winters programma met allerlei schaatsactiviteiten. Er staat een kerstboom waarin je jouw sportieve wensen kunt hangen voor een ander, voor een bedrijf, vereniging of organisatie.

Speciaal voor de kinderen is er in de kerstvakantie dagelijks een meet & greet met Dave, buiten de vakantie kun je hem ontmoeten op woensdag, zaterdag en zondag. Lees meer ›

Op de woensdagen (28 december onder voorbehoud) komt een “winterse Prinses” o.a. een goocheltruc doen met de kinderen en dansen. Vraag bij onze receptie naar meer informatie!

Schaatsactiviteiten
10 – 11 december: Holland Cup II
16 december (iedere vrijdag m.u.v. 23 december): Discoschaatsen
23 december: WinterWensFestijn (o.a. fakkelschaatsen, kerstmarkt)
29 – 30 december: Oliebollenschaatsen
13 januari: Schaatsnacht van Deventer
19 januari: Bedrijvenmiddag met Erben Wennemars

Vul je eigen wenskaart in
Overal op De Scheg worden wenskaarten uitgedeeld. Vul jouw wenskaart in en hang deze zelf in de wensboom. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt! Inleveren kan t/m 11 januari. De mooiste wens wordt op 13 januari bekend gemaakt door schaatsambassadeur Erben Wennemars. De gekozen wens wordt vervolgens uitgevoerd!

Contact
De Scheg

Piet van Donkplein 1

7422 LW Deventer

0570 659 777